Žádné dlouhé skladování

 

Žížalí čaj od Mesiho plníme těsně před odesláním pro zachování prospěšných mikroorganismů.

Uvědomujeme si důležitost zachování co nejvíce prospěšných mikroorganismů v Mesiho žížalím čaji. Proto jsme optimalizovali jeho distribuci tak že ho plníme těsně před odesláním, abychom zajistili jeho maximální úroveň vitality a efektivity.

Tímto přístupem se odlišujeme od všech  jiných prodejců žížalího čaje, kteří ho  skladují, čímž dochází k úbytku mikroorganismů a snižuje se jeho účinnost.

Proč je důležité chránit mikroorganismy v žížalím čaji?

  • Mikroorganismy jsou klíčové pro zdraví rostlin: Žížalí čaj obsahuje širokou škálu prospěšných mikroorganismů, které podporují růst rostlin, zlepšují strukturu půdy a zvyšují odolnost rostlin vůči chorobám.
  • Mikroorganismy zlepšují vstřebávání živin: Mikroorganismy v žížalím čaji pomáhají rostlinám vstřebávat živiny z půdy, čímž se zvyšuje jejich růst a vitalita.
  • Mikroorganismy podporují biologickou aktivitu v půdě: Mikroorganismy v Mesiho žížalím čaji podporují biologickou aktivitu v půdě, čímž se zlepšuje její zdraví a úrodnost.

Jak chráníme mikroorganismy v  Mesiho žížalím čaji?

  • Plňte těsně před odesláním: Žížalí čaj plníme těsně před odesláním zákazníkům, abychom minimalizovali ztráty mikroorganismů.

Objednejte si žížalí čaj od Mesiho a buďte si jisti, že získáte produkt nejvyšší kvality s maximálním počtem prospěšných mikroorganismů!

Zavazujeme se dodávat svým zákazníkům produkty nejvyšší kvality, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Žížalí čaj je jen jedním z příkladů našeho závazku k udržitelnosti a podpoře zdraví rostlin a půdy.

Zpět do obchodu