Odborné přednášky

Pod našimi nohami se skrývá skrytý poklad: Objevte důležitost života v půdě!

Připravte se na fascinující cestu do hlubin světa pod našimi nohami, kde se skrývá životně důležitý poklad - půda. V tomto videu odhalíme, jak tato zdánlivě obyčejná hmota ovlivňuje naše zdraví, růst rostlin a trvale udržitelné zemědělství.

Půda není jen pasivní podloží, ale živý ekosystém. Mnoho druhů mikroorganismů, hub a živočichů v ní tvoří složitou síť vztahů, která je nezbytná pro pěstování zdravých plodin a trvalé udržování úrodnosti půdy. Bohužel, moderní zemědělské praktiky, jako je nadměrné používání chemikálií a orba, vedou k degradaci půdy a ničení života v ní.

Toto video vám ukáže, proč je revitalizace a oživení půdy klíčové pro zajištění zdravé budoucnosti pro nás i pro naši planetu. Podíváme se na vědecké poznatky, které dokazují důležitost půdy pro zdraví rostlin, živočichů i lidí, a představíme vám praktické kroky, které můžeme podniknout k její ochraně a obnově.

Společně můžeme zvednout úrodnost a oživit půdu! Připojte se k nám a staňte se součástí této důležité mise, podílejte se s námi na trvale udržitelné civilizaci!

Jistě nemáte jak lépe strávit cca 3 hodiny svého vzácného času ;-)!

Můžeme proti suchu bojovat uhlíkem?

V rozhlasovém pořadu Meteor jsme nalezli inspiraci pro pěstitele zdravé půdy, přesuňte si přehrávač na minutu 08:52

 

 

Žížaly by měly být posvátné!

Zpět do obchodu